PA-63 és RK59, éles és gáz 2. rész

A Felvonulók kérték folytatódik! Régóta kérték nézőink, hogy csináljunk videót a PA-63 gázpisztolyról. Nos megkapják, de egy kicsit másként. Ebben a videóban ugyanis egy 9×18 Makarov PA-63 lőfegyver és egy 9 mm PAK RK59 kerül terítékre.
Most a második részben kiderül, hogy milyen műszaki átalakítások kellettek, hogy az éles RK-59-ből gázpisztoly legyen. És tömegek örömére ismét szétrobban egy stukker a kezemben. Ezuúttal csak a gáz-riasztó RK-59, de ezen is jókat lehet majd kacagni!

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A részleges szétszerelés és a passzív ütőszegbiztosítás működésének bemutatása ismét olyan téma lesz, mely egyaránt érvényes a gáz-riasztó és az éles eredeti lőfegyverre egyaránt.

Az első lövéskor kiszakadó hüvelyvonó sem kifejezetten ismeretlen jelenség – kalibertől függetlenül. Sajnos a mókás földön csúszva keresgélés nincs a felvételen, azt tessék odaképzelni.

Ha pedig már kellemesen kárörvendő a hangulat, akkor jön a kezemben ka-boom-oló RK-59:-)

A fegyveren érvényes magyar próbajel van, csakúgy, mint a török YAS 9 mm PAK riasztótöltényen, ennek ellenére nem szerették egymást. Feltételezhetően nem zárt be rendesen a szán, a töltény meg nem gyenge, így a csappantyú hátra kiszakadt a gáznyomás pedig elintézte a markolathéjat, a tár egy részét pedig belelőtte a fegyver dobozába. LOL!!!

Jah, és a hüvelyvonó megint elszállt.

MINDIG HORDJUNK VÉDŐSZEMÜVEGET LÖVÉSZETKOR!

Az utolsó lövés pedig nyilvánvalóan megint az éles 9×18 Makarov PA-63-mal történt.

Vélemény, hozzászólás?