Retay Eagle, avagy a Desszert Sas gázpisztoly

Aki igazi péniszpótlékot keres, az ne tétovázzon, ez a szerkezet elsősorban AZ! A török gázpisztolygyártók eddig itthon kevésbé ismert egyike többféle méretben is készít Desert Eagle jellegű modelleket, de az Eagle a legnagyobb! A 9 mm PAK kaliberű, 18+1-lovetu modell csaknem másfél kiló spiáter, tehát az ár/cink arány a legkedvezőbb.
A vicces külső és videó ellenére azonban 2 példányból 2×50 db Fiocchi riasztópatron egyetlen akadállyal ment kifele, tehát a megbízhatósága az árához képest (20.900-tól) egészen jó.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Az éles Desert Eagle méretének csupán 80%-a mégis döbbenetesen nagy és böszme módon nehét ez a fegyver a megszokott gázpisztolyokhoz képest, még egy “nagyberetta” is eltörpül mellette.

Anyaga természetesen olcsó cinköntvény, de abból baromi vaskos mindene, lásd fél centi vastag szánvezető részek, vagy másfél centis falvastagságok a csőnél.

A szétszedés- és összeszerelés az, ami gyenge pont, a 4 db csavar ronda is, meg nehézkes is.

A tárkioldó, a szánakasztó és kétkezes biztosító élethűen működik, bónuszként pedig van az elsütőszerkezetnek revolverező funkciója is, ami azért nem mondható minden töltényfajtával tökéletesnek.

Elsősorban olcsó, de létványos játszósfegyvernek javasoljuk ezt a kézi gázágyút, de 100%-ig biztosak vagyunk benne, hogy lesz néhány olyan elvetemült biztonsági droid vagy hasonló, aki tényleg hordani fogja. Hónaljtokban…aztán jön a gerincferdülés.

Vélemény, hozzászólás?