BLOW C75 9 mm PAK (17+1) gázpisztoly

BLOW C75 gázpisztoly

 

A BLOW C75 kifejezetten jó replikája lenne a legendás CZ75 pisztolynak, ha a markolati rész designját nem tolják el. Ettől eltekintve viszont kifejezetten masszív, habár éppen ezért eléggé súlyos (1100 gramm) fegyverről van szó. De az eredeti acéltokos CZ75 sem éppen egy pillekönnyű virágszál, látszik a videóban is , hogy milyen gyorsan lehet vele tüzelni – hiszen a gáz- és az éles pisztoly egymás mellett jelenik meg videónkban.

A BLOW tárkapacitása eggyel nagyobb (17 db), mint a CZ75-é, de persze nem 9 mm Luger, hanem csupán 9 mm PAK.  Sajnos a gázpisztolynak hiába DA/SA az elsütőszerkezete, a kakasnak nincs biztonsági állása és repülő ütőszege sem, így csak felhúzott kakasra rábiztosítva viselhető. A biztosító csak jobbkezes, csakúgy, mint a tárkioldó, a szánakasztó is az, és élethűen üzemel.

A részleges szétszerelés egészen könnyen megy, ha tudjuk a trükköt, és ekkor látjuk, hogy mi van acélból: helyretoló rugó vezetőrúd, kakasbetét, hüvelykivető orr, tűzfali betét. A tartósság érdekében még egy plusz gumipuffer is került a helyretolórugó utáni tömbhöz.

A teszt során az első tárnál volt 1 db csőretöltési hiba 50 feletti lövésnél (de ez a videóban később szerepel.)

Összességében 40 ezer Ft alatti áráért korrekt műszaki tartalommal bír, csak napi viselésre súlyos és méretes egyéniség a Blow C75.

 

Köszönjük a tesztfegyvert az Önvédelmi Boltoknak! www.onvedelmibolt.hu

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.