IWA2013-4. – Maroklőfegyverek 3.

Folytatjuk az IWA-2013 pisztolyos-revolveres részének feldolgozását. A témakörről egy kimerítően hosszú beszámoló majd a Kaliber 2013. májusi, 181. számában fog megjelenni.

A Ruger 22/45 Lite esetében nem tudtuk kihagyni Antonio Banderas remeklését a Bérgyilkosokból, mert ugye a menetes csővég nem dísznek került fel rá. A Ceska Zbrojovka “újdonsága”, a Shadow-Line számomra csalódást keltő volt, olyan, mint autóknál a facelift, jobban néz ki tőle, de érdemben belül szinte ugyanaz. A Pietta kis remington-derringer replikája viszont vágykeltő darab, csakúgy, mint az NAA Sidewinder minirevolver – bár igazán sok gyakorlati haszna egyiknek sincs.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A CZ-nél látványosan elrontották a markolatpanelek illesztését, fájdalmasan éles sarkot hagyva. Az új biztosítókar ugyanakkor pici és nehezen jár.

A Glock apró lépésekben fejleszt, ezt már megszokhattuk, most a G30S után (lásd ezen videó előző részei) a Gen4-esek új, hódfarkas markolathátsórésze kerül sorra. Mi konkrétan egy Glock 26-oson mutatjuk meg. Ez elvileg standard módon fog járni minden új Gen4-es modellhez.

A damaszkacél szános M1911 pedig leginkább a fegyverpornó kategória…

Vélemény, hozzászólás?