IWA-2013-3. Maroklőfegyverek-2.

Folytatjuk idei nürnbergi túránkat, méghozzá a maroklőfegyver-újdonságok szinte kifogyhatatlannak tűnő tárházával. Ebben a részben a Walther játszópisztolya, a PPK/S .22-es spiátercsoda, a PPX alacsony árfekvésű teszkógazdaságos (de mégsem vacak) modell, a Glock hibridje, a G30S .45 ACP, a Ruger felére gyengített LC380-asa, az S&W laposka MP Shieldje mellett az abszolút főszerep a SIG Sauer-é. Méghozzá a klasszikus és sportmodellcsaládjuk teljes megújulása design tekintetében, a szuperdögös X-series! Méghozzá vödörszámra!

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A Walther PPK/S anyaga és minősége olyan, hogy gáz-riasztóként örömmel látnánk, élesként inkább csak a tengerentúlon van esélye.

A PPX fém-fröccsöntési eljárással készül, de sütése kiváló, viszont nagy, szögletes, rejtett viselésre nem alkalmas az USA-ban sem.

Ellenben a G36 szános G30S és a vékony, műanyagtokos SW MP Shield és a SIG P290RS rejtett viselésre, önvédelemre lesznek kapósak, ahol az jogilag létező fogalom.

A SIG P210-esei rozsdamentes acélból bizony lélegzetelállítóak, de a Show sztárjai az új X-series SIG Sauerek voltak, a klasszikus műszaki tartalom abszolút újhullámos külsővel párosul immár.

Vélemény, hozzászólás?