Recover Tactical P-IX+ Glock-PCC konverziós szett

Recover P-IX+

 

Sokféle pisztolyból karabélyszerűséget létrehozó konverziós készletet (keretrendszert) próbáltunk már ki, de eddig messze-messze a legtöbbet a Recover Tactical P-IX+ nyújtja. Érzésünk szerint úgy 90%-ban hozza egy teljes értékű, valódi PCC lövészeti élményét, használhatóságát.

Éles Glock 9 mm Luger és .40 S&W kaliberű, kétsoros táras, NEM-KOMPENZÁTOROS, összes generációs Glock pisztolyból a fegyver módosítása nélkül kvázi pisztolykaliberű karabélyt lehet vele létrehozni. Lőfegyver fődarabot nem tartalmaz, NEM ENGEDÉLYKÖTELES!

Mindezt úgy, hogy a kettényitható keretben teljesen eltűnik a belehelyezett Glock, azzal lövés közben a lövő nem érintkezik, ez a stabilitásérzet titka. Ezen felül a remek ergonómia, a nagyon átgondolt tervezés, és persze az AR-15-kompatibilitás pl. a markolatnál vagy a válltámasznál kiterjedt testreszabási lehetőségeket teremt.

Mi az alap gyári állapottal játszottunk, 300 lövést lőttünk ki akadály nélkül, mindössze egyszer nem akadt hátra a pisztoly szánja a tár kifogyásakor.

A hátrarúgásérzet a csőtengely feletti válltámasz-tengely, a kis teljesítményű pisztolylőszer és a benne levő reteszelt zárszerkezetű pisztoly okán elenyésző, láthatóan remekül lehetett lőni egy kézzel is.

(x) Köszönjük a teszteszközt a www.onvedelmibolt.hu  fegyverszaküzleteknek, ahol 169.900- Ft-ért megvásárolható.

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.