Record COP gázpisztoly – olcsón is lehet jót!

Önvédelemre csak revolvert!!! De ha mégis öntöltőt akarunk, akkor a német Record COP kifejezetten ajánlható kategória. (9 mm PAK, 7+1)

A COP gázpisztoly ugyan jórészt spiáterből van (csak a tűzfal és a csőbetét acél), de kifejezetten masszívra épített. Az ütőszeg sem veri szét a kakast, mert egy nagyméretű tömbben végződik, ami elosztja a kakas felületén az erőt.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Az elkészítés minősége is kifejezetten igényesnek mondható, a nikkelezettnél főleg, de természetesen van fekete színben is. Nem egy csúcskategóriás gázfegyver, de sok drágább modellnél megbízhatóbb és tartósabb is.

A relatíve könnyű szánnak köszönhetően a megbízhatósága is kifejezetten magas az öntöltők mezőnyében, konkrétan a video forgatása közben harmincvalahány darab MFS 9 mm PAK riasztót lőttünk el, egyetlen akadály sem volt. Korábban teszteltünk ilyen gázpisztolyt 80 mg CS és 120 mg PV Umarex gáztöltényekkel is, az első tár hibátlanul kimegy a második tár végefele volt csak akadály, de addigra már nagyon elkoszolódott a pisztolyka. (A gázpatronok mindig sokkal jobban koszolnak, így az önvédelemre hordani szánt gázfegyvert mindig gázpatronnal is teszteljük!)

Napi viselésre a lapossága miatt kifejezetten kellemes (övön belüli tokban is), és ha esetleges önvédekezés után a tüskéshátúak lefoglalják, akkor sem ér nagy veszteség. A forgatáskor (2010 tavasza) 25 ezer forint alatt volt a típus ára.

Vélemény, hozzászólás?