Matchguns MG4 sportpisztolyok 2. rész

Itt a második rész a hiperbonyolult és szuper-unorthodox olasz sportpisztolyok tárgyában. Ezt már én sem bírtam cérnával, így kénytelenek voltunk beiktatni Mucsi Zoltán örökbecsű Villanyszerelés jelenetéből pár kockát néhol. És az sem véletlen, hogy a helyretoló rugók visszaszerelését képező bűvészmutatvány alatt hangosan dübörög a Fratelli d’Italia. Érdemes most majd visszanézni a Walther SSP sportpisztoly videóját, ami hasonlóképpen nem konvencionális, de viszont a racionális germánok tervezték. Igenis ott van a fegyverekben a néplélek!

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Például az a szánakasztómegoldás az MIIIII???? Barkácsszakkörben általános isiben igényesebbet tudnának csinálni!

Miért nem egy egység a helyretolorugó a vezetőrúdjával? Miért kell ennyi és ennyiféle csavar és hozzá féltucat imbuszkulcs?

Összességében viszont 150+ lövés alatt a két pisztoly kiválóan működött (igaz, minőségi lőszer is került beléjük), és el kell ismerni, hogy a formatervük is olyan vaddisznósan agresszív és dögös. Akciófilmben vagy akár sci-fiben is megállná a helyét.

Azonban a Matchguns MG4 tényleg egy csúcssportgép, de csak az erre edzett élversenyzők kezében, magam sajnos eléggé szégyenleteseket lőttem vele, egy rozsdás MCM-mel jobban megy a pontlövészet, mint majd a mellékelt videórészlet is mutatja. Tulajdonosának néhány versenyen és edzésen elért eredménye (190+ kör) viszont megmutatja, hogy én mennyire gyenge láncszem vagyok az MG4 mögött.

http://www.matchguns.com/

Vélemény, hozzászólás?