KJW Glock 26 GBB airsoft

Az airsoft fegyverek, különösképpen GBB (Gas BlowBack) rendszerű pisztolyok mára annyira élethűek lettek, hogy szinte csak a szétszereléskor árulkodnak arról, hogy valójában játékszerek, hobbieszközök. A videóban bemutatott darab tajvani gyártmány, fémszános, 6 mm-es…csak éppen a billentyűbiztosítót felejtették le.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A fegyver működése a hüvelykivetés kivételével tökéletesen modellezi a valódi fegyverét. A tárban levő propángáz-tartályba, mint egy öngyújtóba töltjük a gázt, és a 6 mm-es műanyaglövedékeket.

Az itt belsőkakasos (nem strikeres) elsütőszerkezet kakasának beütése nyitja a tárba épített szelepet. A kiáramló gáz egy része a lövedéket gyorsítja a kis réz csőben, jó esetben olyan 1 joule energiáig. A másik része pedig a szánt löki hátra, és húzza fel az elsütőszerkezetet. Tisztára mint az igazi, még kicsinyke hátrarúgás is érezhető.

A részleges szétszerelés sajnos nem olyan, mint az igazinál, hiszen itt NEM kell elcsettinteni az elsütőszerkezetet. A gyári szám helyére integrált biztosítócska pedig erősen Muhahahaha.

Ellenben az ára sem veri a földhöz a játszani kívánót, 35 ezer forint alatti (2011 tavasza.)

A hadijátékokon és a plinkingen kívül az ilyen realisztikus kezelésű, működésű airsoft GBB pisztolyok kiválóak – MEGFELELŐ SZEM- ÉS ARCVÉDELEM MELLETT – lőkiképzésre és force-on-force trainingre is.

Meg a tárjuk a gyanútlan Jánost arcon fröcskölni gázzal! Yeah!

Vélemény, hozzászólás?