Bruni (WinGun) 302 és C11 CO2-légpisztolyok

Bruni 302 (felül) és C11 légpisztolyok Tajvanról

 

Ha valamiből csak a legolcsóbbra van pénzed, akkor mindig kompromisszumokat kell kötni. Ebben a videóban jelenleg itthon kapható legolcsóbb CO2-os többlövetű légpisztolyokat vizsgáljuk meg, a Bruni Guns neve alatt forgalmazott, de valójában a tajvani WinGun által gyártott termékekről van szó, egy kisebb és egy nagyobb Beretta-formájúról (M9000 és M92 utánérzés kb.)

Belül tökéletesen ugyanaz van persze mindkettőben: kivehető fém (cink) 20-as kapacitású acél-BB-tár (4,5 mm természetesen), sima cső, melyet a DAO elsütőszerkezet lök előre majd enged el, ezzel nyitva a szelepet.

Ezeket a típusokat sok-sok más forgalmazó neve alatt is megtaláljuk persze, kb. ugyanebben a 70-80 eurós árfekvésben. Ennyi pénzért jórészt műanyag építést, nem mozgatható szánt és kamu kezelőszerveket kapunk.

A DAO sütés, a fix irányzék és a sima cső miatt pontlövészetre tökéletesen alkalmatlanok, ellenben 7 méterről a szóráskép a 2,5 decis energiaitalos flakonon belüli, 10 méterről pedig félliteres sörösdoboz lesz meg biztosan. Mi láthatóan ezeknél kisebb célokra (lőszeresdoboz, sörétes lőszerhüvely) lőttünk, hogy legyen azért valami kihívás.

Legyen azért pozitívum is: összességében egészen jól szórakoztunk ezekkel a nagyon alap fegyverekkel is, a revolverezés egészen sima és nem túl nehéz, akadály, meghibásodás nem volt, egy patronnal bőven több, mint 100 lövést lehet leadni.

Kezdő légpisztolynak, vagy a revolverezést megtanulni teljesen használhatóak ezek a filléres holmik is!

 

(Köszönjük a tesztfegyvereket a www.onvedelmibolt.hu fegyverboltoknak!)

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.