Keserű Army/Voltran M92 Firat – rambópalánták szíve csücske

A magyar piac sajátosságainak megfelelően ez a legnagyobb darabszámban eladott gázpisztoly az utóbbi években. Alacsony ára a közismert formával párosul, amihez még a 16-darabos tárkapacitás is társul, a legnépszerűbb 9 mm PAK kaliberben.

Ez az a helyzet, amikor nem a fegyvert nézzük le, hanem azokat, akik megvásárolják. A videó elején lezajló párbeszéd egy picit túlzó, de csak egy nagyon picit. Az eladót arcon böffentő, erősen ittas biztonsági őr vásárló pedig egyáltalán nem túlzás…

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Önvédelemre természetesen felejtős kategória, hiszen minek 1,1 kilogramm fémet cipelni, hogy ugyanazt a kb. 3 méteres hatásos lőtávot egy fele ilyen nehéz revolver is tudja, ráadásul sokkalta megbízhatóbban.

Ugyancsak az önvédelmi felhasználás ellen hat, hogy tűzkészen nem viselhető (illetve ön- és közveszélyes), a csőretöltéshez pedig két kéz kell. Mégpedig nem gyenge kéz.

Aki tehát nem biztonsági őr, vagy serdületlen kamaszsrác, akinek péniszpótléknak kell a “nagybüretta”, az is nyugodtan megveheti, mert alapvetően használható darab, de NE önvédelemre tegye!!!

Vélemény, hozzászólás?