Full Pepper Human Test – RG89+4×120 mg Umarex-Walther 120 mg PV

A hősök arcképcsarnokába Toto és Fmatyi után felkerült Mvazowski fórumtárs is a www.9mm.hu gázpisztolyos szekciójából. Totonál felváltva táraztuk a 80 mg CS és 120 mg PV töltényeket, az ittas Fmatyinál csak 80 mg CS volt a harcanyag, míg Mvazowski esetében kizárólag 120 mg-os Umarex-Walther Pro Secur Pfeffer töltényeket használtunk.
Ezúttal Jánosnak volt tüze, a támadó itt is 3 méterről indult, és az elhárítást itt is a remek RG89-essel végeztük.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A teszt elvégzésnek alapvető oka – azon kívül, hogy szeretünk emberre lőni – az volt, hogy 2 évig nem volt kapható a 9 mm R Knall 120 mg-os peppertöltény gázrevolverbe. Most jelent meg ismét, feltehetően Gorazsdében gyártatva.

Emberi célpont nélkül RG59, HW88, RG89, Alfa 020 típusokban megbízhatónak bizonyult, de a döntő kérdésre a választ a humán teszt adta meg.

A hatékonyságról a videó sok minden elárul, és tegyük hozzá itt is, hogy gyakorlatilag néhány 10 másodperccel a lövések után már megkezdtük a mentesítést.

A való világban a támadó nem tudja milyen töltényből és hányat fog kapni, a védekező igyekszik kitérni tüzelés után, illetve a legörnyedő támadót sem fogja hagyni csak úgy magával foglalkozni, hanem példéul fejberúgja.:-)

És a támadó nem hord magával 35 liter vizet, szappant, törülközőt, tejet stb.

Vélemény, hozzászólás?