Bruni M96 (M1911) gázpisztoly

Bizony, ez nem a gázpisztolygyártás csúcsterméke, sőt. Mégis lelkesen megveszik, mert úgy néz ki, mint egy Colt M1911, és huszonezer forintos árával még a magyar proletár is meg tudja fizetni, ha Ryan közlegényt akarja éppen megmenteni. Ugyanis a német konkurencia, az Umarex Colt M1911, és az ME 1911 akár 2-3x is drágábbak, és bár sokkal szebben kidolgozottak, műszaki tartalmuk nem sokkal van ennek az olasz szerkentyűnek felette. (Az olasz Kimar pedig lényegében azonos vele, csak szebb felületkezelést kapott, drágábban.)

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Önvédelmi célra nyilván alkalmatlan a Bruni M96, hiszen dögnehéz, tűzkészen nem viselhető, megbízhatósága erősen korlátozott, de sajnos még tartós használatot sem nagyon tolerálja a gyakorlatilag teljesen spiáter, acélerősítések nélküli konstrukció, a papírvékony szánnal. 9 mm PAK kaliberű, 8 db töltény fér az egysoros tárjába. Érdekesség, hogy immár lefúvónyílás nélküli a rakétalövő toldata, így valamennyire traumatikus toldatként is használható, illetve a fegyvercsőbe kétféle szűkítést tekerhetünk be, ezzel beszabályozva az adott riasztópatronhoz.

Elsősorban dísznek, díszletnek, kellékfegyvernek javasolható első, második világháborús, koreai vagy vietnami háborús témákban, valamint a fenti időszakok csatáit újrajátszó reenactment-megszállottaknak.

Köszönjük a tesztfegyvert a www.onvedelmibolt.hu üzletnek!

Vélemény, hozzászólás?