Pepperball BLAST pepper-porkilövő

Pepperball BLAST

 

A Pepperball Technologies Inc. pár éve bemutatott nem halálos önvédelmi eszköze, az egylövetű BLAST sűrített nitrogénes patron segítségével lő ki masszív pepper-porfelhőt, legalább 3 méteres hatótávolsággal, 3 db .68-as pepperball-nak megfelelő (kb. 9 gramm) hatóanyagmennyiséget kijuttatva egyetlen fújással. Vagyis kb. olyan a hatás, mintha 3x lőnénk valakit egyszerre fejbe gázpisztolyból peppertölténnyel.

A nitrogén hajtógáz miatt a környezeti hőmérsékletre szinte érzéketlen, és szinte hangtalanul bevethető.

*** Az eszköz NEM egyszerhasználatos, hanem ÚJRATÖLTHETŐ! ***
(Az újratöltő csomagban a markolati részbe betöltendő friss N2-patron és a pepper vagy inert por töltetű fejrész egyben vásárolható meg.)

A BLAST teljesen ártalmatlan külsejű, egy vastagabb és hosszabb filctollra hasonlít, veszélyes helyzetben/környéken akár feltűnés nélkül is kézben tartható.

Az eszközön manuális biztosítógyűrű található, használata egyszerű, ösztönös, célozni csak minimálisan kell vele a fej irányába.

A videóban látható tesztecske során inert töltetet fújtunk ki, kb. 2,5 méterre levő célra.

JOGILAG nem minősül semminek, nem KKVE (nem gázspray, nem fegyverutánzat), sok európai országban is szabadon tartható és viselhető, még Németországban is, mert a nálunk forgalmazott példányokon ott van a “Nur zur Tierabwehr” felirat.

(x) Köszönjük a teszt-eszközt a www.onvedelmibolt.hu fegyverboltoknak, ahol 23.900- Ft-ért megvásárolható.

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.