IWA-2018 Nem halálos eszközök 1.

Umarex HDR50

 

Az itthon talán legtöbb érdeklődésre számot tartó szegmenst kezdjük el az idei év IWA-újdonságaiból – tehát meglepő módon minden, ami a videóban látható az itthon is legális, és szabadon megvásárolható. Lenne, ha már lehetne kapni, de többségük még külföldön sem érhető el, mint például a SIG Sauer saját név alatt forgalmazott P320 9 mm PAK gázpisztolya. De legalább az eléggé mellbevágó árát már tudjuk azóta.

A török gázpisztolygyártók sem unatkoztak persze, a Pardus-féle Zoraki 918/2918 koppintások nem olyan érdekesek, de a kétsoros tárassá tett ISSC M22-replika már izgalmasabb, ellenben a Blow TR914-ese már kifejezetten saját konstrukció és design!

A nyitóképen látható Umarex HDR50 .50-es kaliberű pepperball (rubberball, paintball) CO2-os revolvert a német piacon 7,5 J-ra butítva lakásvédelemre szánják, nálunk a 11 joule-os verzió sem lenne tilos (paintball marker 15 j-ig mehet). Ára 100 euró körüli a gazdag Németországban, nálunk nyilván a magasabb áfa és a laminátum miatt inkább lesz 45-50 ezer Ft.

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.