IWA 2010 – 5. rész

Az IWA Nürnbergben minden évben a kontinens, sőt, a világ majd’ minden fegyvermániákusának, kereskedőjének, gyártójának a Mekkája.

Most a szabadon tartható (de legalábbis nem emberélet kioltására alkalmas lőfegyverek) eszközök és néhány ínyencséggel foglalkozó rész következik.

Mellesleg a 2010. júniusi (146.) Kaliberben lesznek tárgyalva a sörétes és golyós puskákon kívül a nem halálos hatású önvédelmi eszközök és a légfegyverek is.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

A legnagyobb újdonság, és a magyar piac számára is érdekes (ami ritkaság) az Umarex full acél műanyagtokos gázpisztolya, a Walther PK380.

Ami videóban – a hivatkozott Kaliber cikk nélkül – nehezen érthető, az a narancssárga színű led-es flash-gránát, és a fény/hang riasztóval egybeépített amerikai gázspray-rendszer.

Nomeg a miniatűr Kalanyikov és a többi mobiltelefon-méretű fegyverecske, melyek tökéletesen működőképes, az eredetinek megfelelő anyagú 1:2, 1:3 méretarányú replikák. Ezek ára több ezer, vagy tízezer euró, Oroszországban készítik őket.

Amire viszont talán legjobban vágynánk, ha például romániai magyarok lennénk, az a .45 Rubber kaliberű gumilövedékes TT.

Vélemény, hozzászólás?