Gumilövedékes HUMÁN TESZT – Zoraki R1 GG

A gumilövedékes fegyverekkel kapcsolatban van pár rossz minőségű videó a neten, de sehol sem tudjuk pontosan milyen fegyvert hasznaltak, milyen töltettel. Most néhány, Dél-Amerikába szakadt honfitársunk pótolta eme hiányosságokat. A használt fegyver egy Zoraki R1 GG gumilövedékes gázrevolver volt, 9 mm R Knall Lapua riasztóval és 10 mm fekete Kaucsuk-profi gumilövedékkel, kb. 4-5 méterről. A lövedék a célszemély hátába csapódott, amelyen egy poló, egy cippzáros pulcsi, egy polárkabát, és egy vastag, sokrétegű molle taktikai mellény helyezkedett el.
A mosoly nem volt őszinte az arcon…

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Az irreálisan vastag és ellenálló ruházat, valamint a hatásos lőtáv felső határáról való tüzelés ellenére csúnya véraláfutás keletkezett a háton.

Amit én erősen hiányolok, hogy nem duplázott rá a cartagena-i kolléga, úgy lett volna igazán objektív a teszt.

A lövedék egyébként azt mélyen kinyomva, de megállt a vastag taktikai mellény anyagában, ami nem csoda, hiszen azt még késsel is alig lehet átszúrni.

A bukósisak és a védőruházat okán még a kolumbiai törvények biztonsági előírásainak is megfeleltek az anyanyelvüket kiválóan bíró kokalevélrágó lövészek.

Vélemény, hozzászólás?