Glock 17 színházi tűzfegyver (9×19 mm Knall)

Glock 17 színházi tűzfegyver

 

Ez a rövid kis videó alapvetően azt mutatja meg, hogy milyen műszaki tartalmú egy eleve színházi fegyvernek készített, nem azzá átalakított darab, melyet az éles eredeti gyártója készít.

A hatályos fegyvertörvény alapján:

“35. színházi tűzfegyver: a kifejezetten vaktöltény működtetésére készült, az 1. mellékletben meghatározott „A” vagy „B” kategóriába tartozó tűzfegyver, amelynek csövét (forgódobját) úgy alakították át, hogy az a fegyverhez eredetileg használható lőszer befogadására nem alkalmas, illetve a csőben elhelyezett szűkítések megakadályozzák űrméretes lövedékek kilövését, továbbá a rendeltetésszerűen csak gáztöltény vagy riasztótöltény működtetésére alkalmas, szilárd anyagú lövedék kilövésére alkalmatlan olyan eszköz, amelynek a színházi fegyverként történő tartását engedélyezték vagy amelyet színházi és hagyományőrző használati célra kívánnak használni;”

A színházi tűzfegyver ENGEDÉLYKÖTELES. És ebben a videóbab megmutatjuk, hogy alapvetően jól van ez így, mert ez nagyon nem a gáz- és riasztófegyver kategória, főként élesre alakíthatóság (kivehető cső, csak szűkítéssel) és maximális gáznyomás (5-8x) szempontjából.

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.