Bruni NEW380 9 mm R. K. gázrevolver

Az olasz Bruni korábbi gáz-riasztó revolverei jórészt tényleg filléres vackok voltak, dobarretálás és passzív ütőszegbiztosítás nélkül. Ezzel szemben a pár éve bemutatott NEW380 jelzésű revolverük (5-lövetű, 9 mm R Knall) már egy kifejezetten használható darab. Biztonságosan viselhető megtöltve, sütése egészen használható, markolata kifejezetten kényelmes.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Természetesen a filléres árazás (26e Ft alatt MKH-laminátummal együtt, www.gunbox.eu) mellett a ronda felületkezelés és a majdnem teljesen spiáter szerkezet nem megkerülhető. A videóban S&B riasztóval lövünk, de a revolvert teszteltük Geco (Ruag) és MFS riasztóval is és a legújabb Umarex-Walther Pro Secur 120 mg Pepper tölténnyel is. Tökéletesen működött, immár 100 feletti lövésszám van a fegyverben, csak a felületkezelés néz ki undorítóan.

A Bruni NEW380 a Smith and Wesson M60 J-frame snubbie .357 Magnum lőszeres változatát másolja, még a szerencsétlen gyerekzár kulcslyukát is sikerült rámásolni. A revolver 2″ és 3″ csőhosszal, mattfekete és nikelezett kivitelben is készül.

A gyártó oldala: http://www.bruniguns.com

Vélemény, hozzászólás?