IWA 2011 4. rész – puskák/1.

A sokrészes Dallas, főszerepben Csoki Júinggal (alias Larry a Hangember), helyett most az 2011-es IWA 4. része következik, és korántsem vagyunk még a végén. Most a puskákba (sörétes, golyós, félautomata) kóstolunk bele, kevésbé vadász, annál inkább wannabe lakásvédelmi szemmel.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Igen, az abszolút kedvenc a Kel-Tec KSG a duplatáras pump action bullpup (hány idegen szót sikerült bezsúfolnom). Persze itt olyan “áttörés, új korszak” sosem következhet be, hogy legálisan birtokolhassuk lakásvédelemre.

Ellenben nagyon durva álmainkban a Mossberg lakásvédelmi bockja akár el is képzelhető, és a videóban elrontottam, nem török, hanem OROSZ alapokon készítik a praktikus fekete kétlövetűt.

A rengeteg AR-15/M16 klóntól mi is csömört kaptunk, ezért próbáltuk csak a legérdekesebbeket ideválogatni, a Ruger SR556 kétségtelenül ide illik.

A 15 ezer eurós, és már eladott vadászpuskák azért erősen igénybe vették a válságon edződő idegrendszerünket és pénztárcánkat, még jó, hogy ezekre nem vágyunk egyáltalán. A Steyr vegyescsövűje is leginkább azért volt érdekes, mert megmutatta, hogy gyakran amit a kiállításokon bemutatnak, azok nem késztermékek, hanem csupán modellek.

Az IWA vállfegyveres részét papíralapon a Kaliber 2011. júniusi (158.) számában olvasgathatják részletesebben.

Vélemény, hozzászólás?