ISSC M22 .22 LR – 2. rész

Folytatjuk az osztrák-német ISSC M22 .22 LR kiskaliberű hobbipisztoly bemutatását. Ebben a részben kiderül, hogy bizony a gázpisztoly-alapok ára a spiáter szán és tokbetét, de azért a zártömb, cső, elsütőszerkezet mégis acélból készült. A fő piacnak számító USA importpontszám-jogszabálya miatt beépített ostoba gyerekzár mellett az értelmes billentyűbiztosító és állítható műanyag nézőke is látható lesz.

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Meg jó sok akadály is bekerült a videóba, mert mindhárom tesztelt lőszerrel ritka volt, ha egy tárat ki lehetett küldeni akadály nélkül, sajnos fegyverünk nagyon-nagyon lőszerérzékeny, ami az amúgy kifejezetten magas mókafaktort alaposan tönkreteszi.

A teszt során háromféle lőszert próbáltunk ki, ezek között volt különféle lövedék-alakú és lövedéksebességű, és mindhárom különböző gyártótól származott, és árban is nagy volt a szórás, mégsem működött igazán jól egyikkel sem.

A kaliber 2014./Október (198.) számában azonban közlünk egy cikket, melyben egy ilyen pisztoly tulajdonosa vagy egy tucatféle .22 LR lőszert végigpróbálva arra jut, hogy az aránylag olcsó, nagy sebességű Remington Thunderbolttal már egész megbízhatóan üzemel a fegyvere.


Köszönjük a tesztfegyvert a www.glock.hu-nak!

Vélemény, hozzászólás?