IWA-2018 hosszú lőfegyverek 2. rész

Fostech Shotgun

 

Ma sem visszük túlzásba a vadászias vonulatot az IWA-2018-on látott puska-érdekességek/újdonságok terén, kevés lesz az aranyberakásos véséssel létrehozott vaddisznóhajtás a fegyverek tokjain.

Természetesen nem minden fegyver új, amit ebben a videóban láthatnak, hiszen például a vaddisznó külsejű* amerikai Fostech öntöltő sörétes is több éve kapható, de eleddig kontinensünkön nem futottunk bele. (* mégis lett vaddisznó, ugye!)

A kis .22 LR ismétlőpuskák is egyre taktikaibb, dögösebb külsejűek lesznek, ezt az Anschütz Tactical Rimfire példáján láthatjuk ebben a részben. Ezzel egyben ergonómiailag is jobbak lesznek, meg milyen szép az a hangtompító a cső végén…

A Unique-Alpine a sok sniper puska után most viszont vadásziasabb darabokkal jött ki, a B+T meg ugye sosem ilyesmiről volt híres. Ellenben kihozták az APC223 nagytestvérét 7,62×51 mm kaliberben, DMR kivitelben, ránézésre hihetetlenül drága lesz.

Ebbe a részbe is jutott integető Erdogan, meg némi lövészet is, a SIG Sauer jóvoltából a .223 Remington lőszeres félautomata, gázdugattyús (short stroke) MCX öntöltő karabéllyal.

Folytatjuk!

 

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.