FegyverVideo.hu

Keserű Army/Voltran M92 Firat – rambópalánták szíve csücske

A magyar piac sajátosságainak megfelelően ez a legnagyobb darabszámban eladott gázpisztoly az utóbbi években. Alacsony ára a közismert formával párosul, amihez még a 16-darabos tárkapacitás is társul, a legnépszerűbb 9 mm PAK kaliberben.

Ez az a helyzet, amikor nem a fegyvert nézzük le, hanem azokat, akik megvásárolják. A videó elején lezajló párbeszéd egy picit túlzó, de csak egy nagyon picit. Az eladót arcon böffentő, erősen ittas biztonsági őr vásárló pedig egyáltalán nem túlzás…

Önvédelemre természetesen felejtős kategória, hiszen minek 1,1 kilogramm fémet cipelni, hogy ugyanazt a kb. 3 méteres hatásos lőtávot egy fele ilyen nehéz revolver is tudja, ráadásul sokkalta megbízhatóbban.

Ugyancsak az önvédelmi felhasználás ellen hat, hogy tűzkészen nem viselhető (illetve ön- és közveszélyes), a csőretöltéshez pedig két kéz kell. Mégpedig nem gyenge kéz.

Aki tehát nem biztonsági őr, vagy serdületlen kamaszsrác, akinek péniszpótléknak kell a “nagybüretta”, az is nyugodtan megveheti, mert alapvetően használható darab, de NE önvédelemre tegye!!!