Keserű Onesta

Onesta – Mert Clint Eastwood Bekaphassa! 18 mm-es gumilövedékes muzeális (szabadon tartható) lakásvédelmi gigarevolver, 4-lövetű óriási forgódobbal, 9 mm R Knall kivetőtölténnyel. 80-120 joule torkolati energia. Alutok és aludob, spiáter elsütőszerkezet. Acél tűzfal, csőbetét, dobforgató elemek…

A tartalom nem elérhető!
Engedélyezd a sütiket, hogy felold a tiltást.

Az alutok miatt hiába sokkal nagyobb, mint egy .44 Magnum S&W M29 (Dirty Harry kedvence), vagy akár egy .500 SW Magnum, tömege csupán 800 gramm körüli a legrövidebb csővel.

A videóban a legrövidebb és leghosszabb kivitelekkel lövünk, de létezik belőle 4″ és 6″, valamint revolverpuska is. Árban kiviteltől függően 32-50 ezer forint között mozog, tehát teljesen megfizethető.

A 2009-es év legnagyobb újdonsága volt a szabadon tartható fegyverek piacán, teljesítménye a gumilövedékes revolverek körében verhetetlen. Azonban hátránya a csak single action elsütőszerkezet, és gyárilag elképesztően túlméretezett markolat. Azt valóban csak Chewbacca tudja megfogni, így a Halálcsillagon folytatott tűzharcokra is ideális. Darth Wader is bekaphassa…:-))

Vélemény, hozzászólás?