Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Megnyitottunk!
  Kaliber: már mozgóképben is!

A Kaliber magazin új portált nyitott, www.fegyvervideo.hu címen. Az olvasók tehát, akik eddig csak lapozgathatták papíron, esetleg weblapunkon olvasgathatták fegyverbemutatóinkat, most kicsit beleszagolhatnak lőporfüstös tesztjeinkbe is.

Pontosabban szagolni azt még nem, az internet nem jutott még el az adatátvitel ezen fokára. Azonban nagyfelbontású videóink mozgóképet és hangot mindenképpen tartalmaznak...
  • Currently 4.79/5Röhm RG89N
  Röhm RG89N - a megbízható igásló

9 mm R Knall hatlövetű gázrevolver. Made in Germany. (A Röhm felülcímkézett dobozán látszik, hogy ez a példány már a fegyvergyártó részleg Umarex általi felvásárlása után került forgalomba.)

A német Röhm RG89 gázrevolver immár több évtizedes karriert mondhat magénak...
  • Currently 4.00/5Keserű Onesta
  Onesta - Mert Clint Eastwood Bekaphassa! 18 mm-es gumilövedékes muzeális (szabadon tartható) lakásvédelmi gigarevolver, 4-lövetű óriási forgódobbal, 9 mm R Knall kivetőtölténnyel. 80-120 joule torkolati energia. Alutok és aludob, spiáter elsütőszerkezet. Acél tűzfal, csőbetét, dobforgató elemek...
  • Currently 4.05/5Glock 30
  Glock 30 - finomság nagygombócos kiszerelésben. Az osztrák műanyagtokos szubkompaktok legnagyobbika. .45 ACP, 10+1, Browning-SIG reteszelés, kb. 225 ezer forintos ár...
  • Currently 4.82/5Taurus 809
  Taurus PT-809 - végre igazi újdonság Brazíliából! Az itthon újnak számitó Taurus 809-es pisztolyt teszteltük nyúzópróba keretében, 1000 lövés, tisztítás nélkül, 4 tárral, gyakorlatilag 2 óra alatt.

A pisztoly kifejezetten dögös külsejű, műanyagtokos, DA/SA, külsőkakasos. Óriási előnye, hogy TELJESEN kétkezes, és a markolathátsórészek is cserélhetőek, testre szabható a fegyver. 9 mm Luger, 17+1, rövid csőhátraiklásos reteszelés.
  • Currently 4.64/5Colt Python
  Colt Python - The Land of The Brave. .357 Magnum/.38 Special, 6-lövetű, DA/SA elsütőszerkezet - kézileg készült finommechanika. Az amerikai revolvergyártás non-plus-ultrája. Már évek óta nem gyártják, utoljára 370 ezer forint volt.

A Smith and Wessonnak évtizedekig tartott beismerni, hogy a K-frame .357 Magnumjai párezer magnum lőszer kilövése után kezdenek elmúlni.
  • Currently 4.75/5Keserű Home Defender
  Keserű Home Defender - PROTOTÍPUS!!!

18 mm-es gumilövedékes muzeális lakásvédelmi fegyver, 12-lövetű óriási forgódobbal, 9 mm R Knall kivetőtölténnyel. 80-120 joule torkolati energia. Acéltok, acél szerkezetk, alu dob.

Előrebocsátjuk: EZ EGY PROTOTÍPUS, nem sorozatgyártmány! Ha a terméken néhány módosítást eszközölnek, akkor gyakorlatilag mindent tarolni fog a piacon, maga nemében világelső lehet, még szerelt lőszeres 12/35-oskent is.
  • Currently 4.19/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010