Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Winchester SXP Defender sörétes puska 2. rész
  A török származású, amerikai nevű pump-action (előágyszán ismétlő) sörétes puska videójának 2. része. Itt főként a szétszedésre, a belső szerkezetre és az összerakásra helyezzük a hangsúlyt, meg fémcélokat pengetünk söréttel.
  • Currently 0.00/5Winchester SXP Defender sörétes puska 1. rész
  A Winchester SXP Defender igazi amerikai stílusú "alap" sörétes puska, egy mezőgazdasági vagy rendvédelmi munkagép. Itthon persze leginkább dinamikus sportlövészetre lehet használni, bár sportcélra is beíratható, és mint minden legálisan tartott lőfegyver, lakásvédelemre használható.
  • Currently 0.00/5Perfecta 901 gázrevolver
  Egy kis retro!!! Ez a gázrevolver most negyedszázados, de még régebben is gyártották a típust. Ellenben mai napig működik, és 9 mm R Knall gázpatronnal ugyanolyan jól meg tudja magát vele védeni az ember, mint mai, divatosabb vetélytársaival.
  • Currently 0.00/5IWA-2016 nem halálos fegyverek 1.
  A sokrészes nürnbergi fegyverkiállítás-sorozatunknak ebben a részében az itthon legfontosabb kategóriát, a nem halálos fegyverekét kezdjük el. Az elején látható cső nélküli traumatikus/flash bang/pepper sugár/jelzőrakéta lövő önjáró komplexum és védőpajzs persze leginkább rendvédelmi vonalon érdekes. De a többi holmi az bizony gázpisztoly, melyek maximálisan érdekesek a számunkra, különösen, hogy egy teljesen új gyártó is megjelenik a videóban, a Carrera Arms.
  • Currently 0.00/5Bruni ME Ranger gáz-riasztó revolver - Eastern hangulatfilm
  A Kaliber 2016 ŐSZ különszámában olvashatják Senkó Sándor cikkét a Bruni ME Ranger gáz-riasztó revolverről. A nem éppen a gázfegyvergyártás csúcsát képviselő szerkezetről most a szerző egy igazán hangulatos kis filmet is összedobott, ezt osztjuk meg a www.fegyvervideo.hu nézőivel. A Colt M1873 Peacemaker-t idéző forma a western érzést hozza el a kispénzű kelet-európaiaknak.
  • Currently 0.00/5Northeastern Arms NEA-15 10,5" CQB (M4 SBR) .223 Rem
  Nekem nem sokat mondott ennek a kanadai cégnek a neve, de gyanítom ezzel még nagyon sokan vannak így. Mindenesetre kipróbáltuk a NEA-15 névre hallgató M4 jellegű, .223 Remington kaliberű öntöltő karabélyukat
  • Currently 0.00/5CZ-gyárlátogatás 2016: ÖNTÖDE
  2x24 db CZ75 tok kiöntése lost wax technológiával. Brutális forróság! 1600 celsius fokos folyékony acél!
  • Currently 0.00/5PDW-GS1 Full Auto Emulátor
  A 2016 ŐSZ Kaliber-különszámhoz egy innovatív magyar fejlesztés prototípusát tesztelhettük a fejlesztő Globserver jóvoltából. A PDW-GS1 tulajdonképpen egy elektromos pisztoly-géppisztoly átalakító szett.
  • Currently 0.00/5Bruni M96 (M1911) gázpisztoly
  Bizony, ez nem a gázpisztolygyártás csúcsterméke, sőt. Mégis lelkesen megveszik, mert úgy néz ki, mint egy Colt M1911, és huszonezer forintos árával még a magyar proletár is meg tudja fizetni, ha Ryan közlegényt akarja éppen megmenteni. Ugyanis a német konkurencia, az Umarex Colt M1911, és az ME 1911 akár 2-3x is drágábbak, és bár sokkal szebben kidolgozottak, műszaki tartalmuk nem sokkal van ennek az olasz szerkentyűnek felette. (Az olasz Kimar pedig lényegében azonos vele, csak szebb felületkezelést kapott, drágábban.)
  • Currently 0.00/5MachineGunTours Szlovákia - 2016 2. rész
  Itt a második része az idei lelkes és jókedvű gépfegyverezésnek a festői Horáren/Novy Tekov lőtéren. Ebben a részben a 7,65 Browning hangtompítós Skorpion Vz.61-gyel való puffogástól a 14,5 mm-es KPV nehézgéppuskával való irtózatos zajongásig terjed a skála.
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010