Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 3

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
MachineGunTours Szlovákia - 2016 2. rész
  Itt a második része az idei lelkes és jókedvű gépfegyverezésnek a festői Horáren/Novy Tekov lőtéren. Ebben a részben a 7,65 Browning hangtompítós Skorpion Vz.61-gyel való puffogástól a 14,5 mm-es KPV nehézgéppuskával való irtózatos zajongásig terjed a skála.
  • Currently 0.00/5Glock 20 Gen4 10 mm AUTO
  Az "öntöltő magnum" - azaz Jeff Cooper pártfogoltja, a 10 mm AUTO lőszerhez készült nagy tokméretű Glock 20 legfrissebb változatát, a Gen4-et használtuk egy kis játszadozásra.
  • Currently 0.00/5IWA-2016 - vállfegyverek 2.
  Folytatjuk az IWA-2016-os sörétes és golyós puska újdonságainak bemutatását, ismét nem kifejezetten a vadászati vonalra kihegyezve, noha lesz a videóban olyan is, egy igazán különleges Darne duplagolyós.
  • Currently 0.00/5Alfa G060 gumilövedékes gázrevolver tesztje
  A cseh Alfa G060 videóban túl sokat nem dumálunk, hiszen ez a fegyver tökéletesen azonos szerkezetileg* a G020, G030, G040 modellekkel, csupán a 6"-es, hosszabb csövében tér el.
  • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 2. rész
  A Walther CCP pisztolyt annak ellenére nagyon szerettem, hogy a szét- és összeszerelése szinte bármilyen modern pisztolyéval összevetve is eléggé kevéssé felhasználóbarát. A videóba beidéztem egy német kolléga bemutatóját egy ezeréves kakasnélküli Umarex gázpisztoly szétszereléséről és belső szerkezetéről, nos, a hasonlóság kísérteties. Nem véletlen, hiszen ugyanott készült mindkét fegyver.
  • Currently 0.00/5Walther CCP - 9 mm Luger önvédelmi pisztoly 1. rész
  A Walther gázzal késleltetett műanyagtokos, egysoros táras, lapos önvédelmi pisztolya, a CCP egy igazán különleges valami. Egyszerre kellemes ergonómiájú, a cég márka-imidzsébe remekül illeszkedő formájú modern fegyver, másrészt tele van régről ismert megoldásokkal. Mert a gázrendszere a HK P7-sorozatból ismert, az elsütőszerkezete (csak SA, ütőszeg típusú) és szétszerelése pedig a 70-es évek korai öntöltő zseb-gázpisztolyait idézi.
  • Currently 0.00/5IWA-2016 - vállfegyverek 1.
  A pisztolyok és revolverek után az új és/vagy érdekes sörétes és golyós puskákat mutatjuk be az idei nürnbergi vidám napokról. Nyilván, mivel elsődleges érdeklődésünk nem a vadászat így nem azokra helyezzük a hangsúlyt, de akadni fog a most bemutatásra kerülők között hagyományos sörétes bockpuska is, de akár a Ruger precíziós taktikai/hobbi sniper puskája is beíratható vadászati célra.
  • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 2. rész
  Folytatjuk a Korth újhullámos formavilágú zsebrevolverével foglalkozó videónkat. A Sky Marshalról ebben a részben kiderül a kis tömegének oka, meg próbálunk vele valami használható szórásképet lőni. Mint ismeretes, 8 grammos FMJ lövedékes lőszerrel is brutálisan felfele hord, de a szórás ennek ellenére 20 méteren is 8-as környi (5 lövés a 6-ból.)
  • Currently 0.00/5Korth Sky Marshal 9x19 mm revolver 1. rész
  A német luxusrevolver-gyártó fegyveréről a Kaliber 2016/május (217.) számában olvashattak részletes cikket. A Korth fegyvere elvileg valami külföldi fegyveres szerv megrendelésére készült A revolver formája teljesen újhullámos, mert a 9 mm Luger pisztolytöltény köré épül, így arányai is megváltoztak a klasszikus revolverekhez képest.
  • Currently 0.00/5MachineGunTours Szlovákia - 2016 1. rész
  Egy kis ízelítő az idei vidám szlovákiai gépfegyverezésből - ezúttal a fontosabb történelmi fegyverek közül szedtünk össze egy csokorra valót, melyet kis csapatunk kipróbált a Mochovcei Atomerőmű árnyékában. A két világháború közti daraboktól az AK-74-ig. Az egyetlen kivétel ebben a részben a CZ 805 Bren 5,56x45 mm-es cseh gépkarabély, de kakukktojásnak igazán izgalmas darab.
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010