Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 2

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Korth PRS .45 ACP pisztoly 2. rész
  Folytatjuk a 2016 novemberi Kaliberben is kitárgyalt Korth PRS luxuspisztoly bemutatását. A görgős késleltetésű, merev csövű, duplán is megvezetett szános pisztoly tesztje azonban igazi kínszenvedés volt, bár ebben a részben már lesz olyan is, hogy 5 lövés kimegy belőle akadály nélkül. Igaz, olyan is, hogy már csőretöltéskor elakad, és 5 lövés leadása majdnem 30 másodpercig tart. Lőszerköltségre érzékenyek nagy kedvence lehet:-)))
  • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 1. rész
  A germán luxusgyártó ezen fegyvere olyan 1,5 millió forintba kerül, és külsejében az M1911-et idézi, belsejében viszont a HK P9S pisztolyt. Igazi műszaki ínyencség, örömünk mégsem volt teljes, sőt.
  • Currently 0.00/5Ceska Zbrojovka gyárlátogatás 2.
  Egy korábbi videónkban már megmutattuk a cseh CZ fegyvergyár öntödéjét. Most a számítógép vezérelt szerszámgépekkel telirakott megmunkálócentrumba látogatunk (ezért is a durva alapzaj). Itt pisztolyszánok, tokok és a Bren2 gépkarabély tokjának kimarásába pillanthattunk bele.
  • Currently 0.00/53XCS gázspray HUMÁN TESZT
  A nemrég óta kapható, kifejezetten a magyar piacra készült, szabadon tartható és viselhető TRIPLA koncentrációban CS-t tartalmazó 3XCS 240 mg könnygázsprayt próbáljuk most ki korábbi Defenol tesztünk alanyán, Kojak23 fórumozón (www.9mm.hu).
  • Currently 0.00/5IWA-2016 nem halálos fegyverek 2.
  A nürnbergi tavasz az immár novemberi időjárásba csempész egy kis vidám fuvallatot...írnánk, ha valami női lap romantikus rovata lennénk. De nem, most a kedvenc fegyverkiállításunk kifejezetten emberek elgázosítására (csak könnygázzal és pepperrel, nyugi) optimalizált megoldásait vesszük górcső alá.
  • Currently 0.00/5Winchester SXP Defender sörétes puska 2. rész
  A török származású, amerikai nevű pump-action (előágyszán ismétlő) sörétes puska videójának 2. része. Itt főként a szétszedésre, a belső szerkezetre és az összerakásra helyezzük a hangsúlyt, meg fémcélokat pengetünk söréttel.
  • Currently 0.00/5Winchester SXP Defender sörétes puska 1. rész
  A Winchester SXP Defender igazi amerikai stílusú "alap" sörétes puska, egy mezőgazdasági vagy rendvédelmi munkagép. Itthon persze leginkább dinamikus sportlövészetre lehet használni, bár sportcélra is beíratható, és mint minden legálisan tartott lőfegyver, lakásvédelemre használható.
  • Currently 0.00/5Perfecta 901 gázrevolver
  Egy kis retro!!! Ez a gázrevolver most negyedszázados, de még régebben is gyártották a típust. Ellenben mai napig működik, és 9 mm R Knall gázpatronnal ugyanolyan jól meg tudja magát vele védeni az ember, mint mai, divatosabb vetélytársaival.
  • Currently 0.00/5IWA-2016 nem halálos fegyverek 1.
  A sokrészes nürnbergi fegyverkiállítás-sorozatunknak ebben a részében az itthon legfontosabb kategóriát, a nem halálos fegyverekét kezdjük el. Az elején látható cső nélküli traumatikus/flash bang/pepper sugár/jelzőrakéta lövő önjáró komplexum és védőpajzs persze leginkább rendvédelmi vonalon érdekes. De a többi holmi az bizony gázpisztoly, melyek maximálisan érdekesek a számunkra, különösen, hogy egy teljesen új gyártó is megjelenik a videóban, a Carrera Arms.
  • Currently 0.00/5Bruni ME Ranger gáz-riasztó revolver - Eastern hangulatfilm
  A Kaliber 2016 ŐSZ különszámában olvashatják Senkó Sándor cikkét a Bruni ME Ranger gáz-riasztó revolverről. A nem éppen a gázfegyvergyártás csúcsát képviselő szerkezetről most a szerző egy igazán hangulatos kis filmet is összedobott, ezt osztjuk meg a www.fegyvervideo.hu nézőivel. A Colt M1873 Peacemaker-t idéző forma a western érzést hozza el a kispénzű kelet-európaiaknak.
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010