Navigáció
· Főoldal

· Keresés
· Kaliber videók

· Gáz- riasztófegyver
· Gumilövedékes
· Sörétespuska
· Pisztoly, revolver
· Elöltöltő fegyverek - a kapszli.hu jóvoltából
· Puska, karabély
· Légfegyver, airsoft
· Egyéb

· Magyar videók
· Külföldi videók
· Cikkek
· Játékok
· Galéria
    Hirdetés

    Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
    Hirdetés

    Felhasználók
· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 1,245
· Legújabb tag: torok1962


Videók sorrendje:
Ekol Majarov 9 mm PAK gázpisztoly
  A 2016-os év újdonsága volt a török Ekol-tól a Majarov gázpisztoly. Mely azonban ostoba és nem egyértelmű neve ellenére NEM azonos a Major típusukkal, de még csak nem is hasonlít a szovjet Makarovra. Ehelyett Walther PP-szerű a forma, de egy az egyben lekoppintották a német ME 9 Para gázpisztolyt.
  • Currently 0.00/5Luvo Arms CZ TT45 .45 ACP pisztoly
  A videóban szereplő cseh pisztoly kifejezetten a megfizethető árú, korrekt iparosmunka - ellenben a neve nem annyira korrekt, hiszen CZ TT45 neve teljesen félrevezető. A pisztolyt ugyanis NEM az Uhersky Brodban működő Ceska Zbrojovka, hanem a Luvo Arms gyártja Prágában. És persze semmi köze a legendás szovjet TT hadipisztolyhoz.
  • Currently 0.00/5IWA-2016: LÉGFEGYVEREK
  A tavalyi (2016) IWA fegyverkiállításról szóló sokrészes videósorozatunk utolsó részéhez érkeztünk, ezúttal a légfegyverek kerülnek sorra. Itt fokozottan igaz, hogy a teljesség igénye nélkül, inkább az érdekesebb, feltűnőbb holmikat középpontba állítva.
  • Currently 0.00/5Hatsan Optima Synthetic Slug 12/76 "otthonvédelmi" sörétes
  Ilyen remek lakásvédelmi fegyverek tartásának lehetőségétől fosztott meg bennünket az Igazgatásrendészet. mert ki más húzta volna ki a 2012-es fegyverjogi reform során a lakásvédelmi tartási célt?
  • Currently 0.00/5Lov 21 CO2-os légpisztoly 4,5 mm
  A régi jó dolgokból nem maradt semmi? Dehogynem, a csehszlovák időkből származó Lovena Lov21 légpisztolyt mai napig gyártják és árulják. Ugyanis a bűnronda szerkezet kifejezetten pontos és alkalmas alap pontlövő képességek elsajátítására. Markolatába olcsó 8 grammos háztartási szódapatron kerül, csövébe pedig direkt kell betölteni az 1 db diaboló lövedéket. Majd még a lövés előtt fel kell húzni az ütőszerkezetet is. Nem idegbeteg gyorstüzelőbajnok szerkezet ez:-)
  • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 2. rész
  Folytatjuk a 2016 novemberi Kaliberben is kitárgyalt Korth PRS luxuspisztoly bemutatását. A görgős késleltetésű, merev csövű, duplán is megvezetett szános pisztoly tesztje azonban igazi kínszenvedés volt, bár ebben a részben már lesz olyan is, hogy 5 lövés kimegy belőle akadály nélkül. Igaz, olyan is, hogy már csőretöltéskor elakad, és 5 lövés leadása majdnem 30 másodpercig tart. Lőszerköltségre érzékenyek nagy kedvence lehet:-)))
  • Currently 0.00/5Korth PRS .45 ACP pisztoly 1. rész
  A germán luxusgyártó ezen fegyvere olyan 1,5 millió forintba kerül, és külsejében az M1911-et idézi, belsejében viszont a HK P9S pisztolyt. Igazi műszaki ínyencség, örömünk mégsem volt teljes, sőt.
  • Currently 0.00/5Ceska Zbrojovka gyárlátogatás 2.
  Egy korábbi videónkban már megmutattuk a cseh CZ fegyvergyár öntödéjét. Most a számítógép vezérelt szerszámgépekkel telirakott megmunkálócentrumba látogatunk (ezért is a durva alapzaj). Itt pisztolyszánok, tokok és a Bren2 gépkarabély tokjának kimarásába pillanthattunk bele.
  • Currently 0.00/53XCS gázspray HUMÁN TESZT
  A nemrég óta kapható, kifejezetten a magyar piacra készült, szabadon tartható és viselhető TRIPLA koncentrációban CS-t tartalmazó 3XCS 240 mg könnygázsprayt próbáljuk most ki korábbi Defenol tesztünk alanyán, Kojak23 fórumozón (www.9mm.hu).
  • Currently 0.00/5IWA-2016 nem halálos fegyverek 2.
  A nürnbergi tavasz az immár novemberi időjárásba csempész egy kis vidám fuvallatot...írnánk, ha valami női lap romantikus rovata lennénk. De nem, most a kedvenc fegyverkiállításunk kifejezetten emberek elgázosítására (csak könnygázzal és pepperrel, nyugi) optimalizált megoldásait vesszük górcső alá.
  • Currently 0.00/5    Hirdetés
    Hirdetés
    Hirdetés
    Szavazás
Nincs létrehozva szavazás
    FaceBook


Médiaajánlat
Copyright © Direx Media Kft. 2010